Blogs

Labākā mājaslapu drošības un datu aizsardzības prakse
21-07-2023

Labākā mājaslapu drošības un datu aizsardzības prakse

Jebkurai vietnei ir ļoti svarīga drošība un datu aizsardzība, jo īpaši tām vietnēm, kurās tiek apkopota un uzglabāta konfidenciāla lietotāju informācija.

 

Turpmāk ir izklāstīta mājaslapu drošības un datu aizsardzības ieteicamā prakse:

 

Izmantojiet HTTPS
Ievietojiet HTTPS savā tīmekļa vietnē, lai šifrētu visus datus, kas tiek pārsūtīti starp lietotāja pārlūkprogrammu un jūsu serveri. Tas palīdz novērst nesankcionētu piekļuvi jūtīgai informācijai.

 

Atjauniniet programmatūru

Uzturiet vietnes programmatūru, tostarp satura pārvaldības sistēmu, spraudņus un tēmas, atjauninātus, lai garantētu, ka drošības nepilnības tiek novērstas.

 

Izmantot drošas paroles

Visiem lietotāju kontiem, tostarp tiem, kuriem ir administratīvā piekļuve vietnei, izmantojiet drošas paroles. Aiciniet arī lietotājus izmantot drošas paroles.

 

drosa parole

 

Piekļuves ierobežošana

Ierobežojiet piekļuvi jūtīgiem datiem un administratīvajām funkcijām tikai pilnvarotiem darbiniekiem. Izmantojiet divu pakāpju autentifikāciju un citus drošības pasākumus, lai nodrošinātu, ka konfidenciālai informācijai var piekļūt tikai autorizēti lietotāji.

 

Regulāra datu dublēšana

Regulāri dublējiet vietnes datu, tostarp lietotāju informācijas un vietnes failu, rezerves kopijas, lai novērstu datu zudumu drošības pārkāpuma vai sistēmas kļūmes gadījumā.

 

Drošības spraudņu izmantošana

Drošības spraudņi palīdz aizsargāt vietni pret ļaunprātīgu programmatūru, vīrusiem un citiem drošības apdraudējumiem.

 

Drošības protokolu īstenošana

Lai aizsargātu vietni pret uzbrukumiem un neautorizētu piekļuvi, ievietojiet drošības protokolus, piemēram, ugunsmūrus.

 

Izglītojiet lietotājus

Informējiet lietotājus par to, kā aizsargāt savu personisko informāciju un novērst kiberuzbrukumus.

Datu aizsardzība aptver daudzas tēmas un nozares. Labiem tīkla administratoriem un drošības speciālistiem ir ļoti svarīgi atjaunināt visus drošības rīkus un izmantot labu politikas pārvaldību.
 

izglitojiet lietotajus